Fjernt fra folks virkelighet

Uniforum 27. januar 2000

Årgang 14, nr.1

Foto og montasje: Ståle Skogstad

Lønnsforhandlingene:

- Lønnsforhandlinger er noe "fjernt" for mange av universitetets ansatte - det er noe som foregår langt unna og som den enkelte føler hun har liten eller ingen innflytelse over. Frustrasjonene omkring de lokale lønnsforhandlingene er økende for hvert år. Det bør universitetet som arbeidsgiver ta alvorlig, understreker leder for Forskerforbundet, Jens Jahren.

- Unge, dyktige forskere ser ikke på UiO som en arbeidsplass for framtiden. Til det er lønnsutsiktene rett og slett for dårlige. Jeg tror ikke universitetsledelsen skjønner alvoret i situasjonen, sier bestyrer ved Farmasøytisk institutt, Knut Rasmussen (bildet).


De lokale lønnsforhandligene


Ny portal til UiOs nettsider

baarliFoto og montasje: Ståle Skogstad

- At vi nå har fått forsiden på plass, er et skritt på veien mot vårt mål, nemlig en total reform av UiOs enorme nettsted, sier universitetets webredaktør, John Baarli (bildet). Til nå er også sidene for studier og studentliv kommet på plass.

- Det er en svært stor utfordring å reformere et så omfattende og desentralisert nettsted som det til Universitetet i Oslo. Vi har bare så vidt begynt å skrape litt på overflaten. Prosessen så langt er en god begynnelse. Men utfordringene som ligger foran oss for å skape et godt, oppdatert og brukervennlig nettsted, vil kreve betydelig flere ressurser.

Ny inngangsside til UiOs nettsted


Innhold:


Oppdatert 27. januar av Informasjonsavdelingen, Trine Nickelsen. Adresse: uniforum@admin.uio.no
Publisert 16. juni 2000 10:06 - Sist endra 1. sep. 2014 14:03
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere