LØP- rekninga på bordet no!

Uniforum 24. august 2000

Årgang 14, nr. 11

Fagforeiningane ved UiO krev no at universitetsleiinga legg alle utgiftene i samband med innføring av nytt løns-, økonomi- og personalsystem (LØP) på bordet. Dei vil også ha alle opplysningar om kostnadane ved innkjøpssystemet og budsjett- og rekneskapssystemet. Dei vil ha ein kostnadsoversikt basert på år, fordelt på eksterne og interne utgifter.

Kravet blei lagt fram på eit møte Forskarforbundet, Norsk Tenestemannslag og LUHF hadde med økonomidirektør Stein Helgesen og assisterande personaldirektør Jan Thorsen 22. august.

Men ingen av desse spørsmåla fekk me svar på, opplyser NTL-leiar Anita K. Solhaug (biletet) til Uniforum. Innføringa av lønsdelen av systemet er utsett med sju månadar til 1. januar 2002. Nyleg trekte også assiterande personaldirektør Jan Thorsen seg som nasjonal prosjektleiar. (Foto: Ståle Skogstad)

Les heile saka


Thomans Evensen
Thomans Evensen (Foto: Grethe Tidemann)

UiO bestod kongresseksamen

Verdenskongressen for historie viser at Universitetet i Oslo er i stand til å gjennomføre arrangementer av denne størrelsesorden, sier Thomas Evensen, (bildet) prosjektleder for kongressen.

Delegater fra Den tredje verden roser kongressen for godt faglig innhold og god organisering, men reagerer på prisnivået på de kulturelle og sosiale ekskursjonene. En omvisning på Bygdøy kostet 325 kroner.

Les hele saken


Jan Erik Vold æres til doktor

Den 1. september skjer det: Da skrider poeten, tidsskriftsredaktøren, filologen, kritikeren, essayisten, gjendikteren, formidleren, entertaineren og oslopatrioten Jan Erik Vold kappebekledt inn i Universitetets Aula for å la seg kreere til æresdoktor. I fire tiår har han satt sitt tydelige preg på norsk diktning.

For min del synes jeg det ville være hyggelig å bli bedt om å holde forelesninger ved universitetet, men det har aldri skjedd, konstaterer Vold. Jeg håper ikke jeg lyder sur, for det er jeg ikke. Nå er jeg først og fremst svært overrasket, gledelig overrasket, over utnevnelsen.

Les hele saken


Innhold:


Oppdatert 24. august 2000 av Informasjonsavdelingen, Trine Nickelsen. Adresse: uniforum@admin.uio.no
Publisert 28. aug. 2000 08:44 - Sist endra 19. jan. 2016 10:14
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere