Fem i farta

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 11 2000– Har du lagt merke til Verdenskongressen for historikere ved UiO i august?


Kirsten Sande, student ved Institutt for lærerutdanning og skoleutvikling:

Kirsten Sande

– Jeg har sett oppslag på trikken om kongressen, men utover dette vet jeg ingenting om arrangementet.Kaare Aksnes, professor ved Institutt for teoretisk astrofysikk:

Kaare Aksnes

– Ja, så vidt. Jeg var bortreist mens arrangementet pågikk, men jeg leste om det i avisene.Ulrik Sverdrup, hovedbibliotekar ved fellesbiblioteket på Det matematisk-naturvitenskapelig fakultet:

Ulrik Sverdrup

– Jeg var på ferie mens kongressen pågikk, men jeg leste om den i dagspressen og fikk inntrykk av at dette var et stort arrangement med mange deltakere.Pamela Gwynne Price, professor ved Historisk institutt:

Pamela Gwynne

– Ja, jeg deltok på noen av sesjonene. Jeg hadde særlig glede av sesjonen Transformations after World War II med Fredrik Thue som var en del av sesjonen om universitetets historie. Kongressen virket godt planlagt, og jeg fikk inntrykk av at alle som deltok, var svært fornøyde.Jan Ketil Simonsen, universitetslektor ved Institutt for sosialantropologi:

Jan K. Simonsen

– Jeg har snakket med kolleger som har deltatt. Jeg leste også om arrangementet i ølteltet hvor professor Øystein Sørensen presenterte sin forskning om fotballaget Tottenham. Jeg så også et innslag om dette på TV. Jeg har hørt at deltakerne var svært imponerte over organiseringen, at kongressen var velsmurt og sesjonene interessante.
Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 11 2000

Publisert 24. aug. 2000 13:19 - Sist endra 1. sep. 2014 14:09
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere