Nytt fra verdensveven

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 4 2000


Webredaktør John Baarli

Ditt nye bokmerke: http://www.uio.no/for-ansatte/

I forbindelse med universitetets satsing på en forbedring av sitt nettsted, har vi endelig fått innført en egen inngang til de felles ressursene som ligger der ute, beregnet på alle som jobber her: en egen portal for ansatte (http://www.uio.no/for-ansatte/). Dette er en vesentlig forbedring av det vi hadde tidligere, blant annet fordi du nå slipper å klikke deg til en bestemt enhets hjemmeside for å finne det du leter etter. Alle vet at det ikke alltid er like lett å gjette seg til hvem som tilfeldigvis skulle ha akkurat det skjemaet liggende på sine nettsider. Nå håper vi at frustrasjonen er over. Selv om det naturligvis kan gjøres en god del med innholdet på sidene, og noe med stor fordel kunne vært ytterligere forbedret, er selve konseptet klart. På denne portalen finner du informasjon for nyansatte, du finner pekere til UiOs publikasjoner, til velferdstilbud, til kurs og naturligvis til en oversikt over organisasjonens enheter.

Ressurser samlet på ett sted

De tjenestene vi imidlertid håper du får mest glede av, er de som skjuler seg under overskriften Verktøy, håndbøker og reglementer (http://www.uio.no/for-ansatte/adm-info.html)*. Der har vi samlet alle ressursene vi tror du har mest behov for i ditt daglige virke. Vi håper også ved hjelp av denne nye portalen å gi deg pekere til de viktigste nyhetene, i tillegg til at du kan følge med på Tavlas femti siste og bla i UiO i mediene.


* 01.09.00: Denne siden ble omorganisert og delt opp i mindre sider: Håndbøker og reglementer og Veiledninger og verktøy. Dessuten ble en del av pekerne flyttet til egne punkter på selve portalen under punktene "Følg med" og "Finn fram". TH

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 4 2000

Publisert 1. sep. 2000 14:10 - Sist endra 1. sep. 2014 14:05
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere