Fem i farta

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 9 2000– Ville du ta imot et tilbud om hjemme-PC?


Wenche Liv Andersson, konsulent ved Farmasøytisk institutt:

Wenche Liv Andersson

– Jeg tror ikke jeg ville ta imot et slikt tilbud. Jeg har PC, og jeg er ikke så interessert i å ha modem og Internett-tilgang hjemme. Jeg er stygt redd for at jeg i så fall ville ta med meg enda mer arbeid hjem enn det jeg allerede gjør.Kari Bjerkelund, avdelingsingeniør, Kjemisk institutt:

Kari Bjerkelund

– Nei, vi har allerede PC hjemme, og jeg har ikke behov for en til.Beata Urbanczyk Mohebi, avdelingsingeniør ved Farmasøytisk institutt:

Beata U. Mohebi

– Jeg ser fordelene ved å ha tilgang til Internett og modem hjemme. Jeg ville derfor vurdere tilbudet selv om jeg har egen PC allerede.Kristian Sveen, doktorgradskandidat ved Matematisk institutt:

Kristian Sveen

– Ja, hvis jeg fikk et slikt tilbud, ville jeg ta imot. Dette er et tilbud som næringslivet og alle andre har fått de siste årene. Jeg kan ikke se at behovet for hjemme-PC er noe mindre hos oss. Hjemme-PC er både økonomisk gunstig for de ansatte og en fin måte å øke den generelle datakompetansen på.Nils Øvrelid, førsteamanuensis ved Matematisk institutt:

Nils Øverlid

– Jeg tror ikke jeg ville ta imot et slikt tilbud. Egentlig føler jeg ikke at behovet er så stort. Jeg er ikke særlig dataorientert, og jeg har for tiden andre ting jeg ønsker å konsentrere meg om. Jeg er dessverre blant de siste bakstrevere når det gjelder data.
Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 9 2000

Publisert 7. juni 2000 18:10 - Sist endra 1. sep. 2014 14:08
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere