På to hjul til jobben!

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 7 2000


Mark Chapman
KJAPP MANN (CHAPMAN) PÅ SYKKEL: - Bli med på "Sykle til jobben-aksjonen" i år, oppfordrer aksjonsleder Mark D. Chapman.

Bli sterk, sunn og i godt humør - alt før arbeidsdagen tar til! Umulig, tenker du? Mark Chapman mener noe annet: - Ved å sykle til jobben, kommer du i fin form, og det er garantert både sosialt og hyggelig! Når du velger å la bilen stå, bidrar du dessuten til å bedre miljøet i byen vår.

Trine Nickelsen (tekst og foto)

Sykle til jobben-aksjonen i år blir arrangert i perioden 22. mai til 16. juni. - Alle kan delta, selv de uten sykkel, sier Chapman. - Om du virkelig ønsker å bli med, skaffer du deg nemlig en sykkel. Avisenes bruktmarked er et godt sted å lete. Om sykkelen din ikke fungerer som den skal, kan du få den sjekket og reparert gratis på aksjonens åpningsdag. Bare eventuelle nye deler må betales av egen lomme.

Rektor åpner aksjonen 22 mai kl. 9.00. Da blir det servert frukt til alle mens sykkelreparatørene gjør sitt. - I år blir det enda flottere premier, frister Chapman. - Det blir utlodning av sykler blant deltakerne på de enhetene som får størst oppslutning.

I fjor hadde sykkelaksjonen 679 deltakere, som til sammen syklet til jobben 7213 dager. Universitetet i Oslo ble med dette nummer 8 i den nasjonale konkurransen i gruppen for bedrifter med over 400 ansatte.

En del enheter ved UiO deltok ikke for et år siden. Nå vil vi ha alle med, understreker Chapman, som organiserer de lokale aktivistene på de ulike enhetene. - I år er målet 1000 deltakere og 20 prosent av mulige sykkeldager.

Nytt av året er muligheten for å registrere egen deltakelse i aksjoen direkte på nettet. Følg med på våre hjemmesider: http://wwworg.uio.no/ansatte/bil/sykkel/, oppfordrer Chapman.


Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 7 2000

Publisert 3. mai 2000 18:39 - Sist endra 1. sep. 2014 14:07
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere