Fem i farta

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 5 2000


Hva syns du om utnevningen av Trond Giske som kirke-, utdannings- og forskningsminister?


Grete K. Starheim, fakultetsdirektør ved Det historisk-filosofiske fakultet:

Grete K. Starheim

- Jeg vet ikke nok om ham. Han er en ung mann, og det er kanskje nyttig å få inn litt friskt blod. Han har markert seg i forhold til kirken, og der kan jeg følge ham.Wenche Fricker, konsulent ved Studie- og forskningsadministrativ avdeling:

Wenche Fricker

- Det har jeg ikke gjort meg opp noen mening om ennå. Han har jo allerede tråkka litt i salaten i forhold til kirken, men kanskje det kan komme noe godt ut av det. Jeg stiller meg avvendtende.Ronny Indal, norsk student i Århus

Ronny Indal

- Jeg synes han er et spennende valg. Det er godt å få inn unge, friske krefter. Trond Giske har selv vært student for ikke så altfor lenge siden.Karsten Hundeide, professor ved Psykologisk institutt

Karsten Hundeide

- Hans første uttalelser virket umodne og lite reflekterte og vitnet om manglende strategisk innsikt. Han skal være minister for hele befolkningen og må lære seg å forholde seg til sitt publikum. Men han representerer et friskt pust, og kanskje lærer han å moderere seg etter hvert.Hans Brodersen, professor ved Matematisk institutt:

Hans Brodersen

- Jeg er spent, men jeg har ikke på forhånd dannet meg noen mening om Trond Giske som kirke-, utdannings- og forskningsminister. Jeg har lagt merke til at ha har markert seg i utdanningspolitiske saker og vil vente og se hvordan det går før jeg tar stilling.
Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 5 2000

Publisert 22. mars 2000 20:54 - Sist endra 1. sep. 2014 14:05
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere