Fem i farta

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 10 2000– Hva skal du gjøre i ferien?


Lissen N. Kummervold, førstesekretær, Universitetsdirektørens kontor:

Lissen N. Kummervold

– Jeg skal stort sett være på hytta på Storsand ved Drøbak. Der skal jeg bade og kose meg og se på bølgene. Litt jobbing med å få ting på plass på hytta blir det også, men jeg skal først og fremst slappe av og gå på Skipperstuen i Drøbak og spise god mat. Til høsten reiser jeg til Barcelona.Stein Thoresen, gruppeleder, Regnskapsseksjonen:

Stein Thoresen

– Jeg skal bare ha én ukes ferie. Det blir vel en tur til Danmark med familien. Jeg hadde seks ukers ferie i Latin-Amerika i mars-april.Jo Helle-Valle, førsteamanuensis, Sosialantropologisk institutt:

Jo Helle-Valle

– Jeg skal gjøre masse forskjellig. Jeg skal arbeide noe og være sammen med familien min. Vi skal reise rundt omkring i Sør-Norge og besøke familiehytter.Morten Egeberg, professor, Institutt for statsvitenskap:

Morten Egeberg

– Jeg skal først til Heidelberg i Tyskland. Og så reiser jeg på hytta på Øyerfjell i Gudbrandsdalen. Jeg gleder meg til ferien!Kirsten Lindberg, teknisk sjef, Teknisk avdeling:

Kirsen Lindberg

– Jeg skal på fottur. Turen går fra Finse og ned til Aurlandsdalen, og så opp med Flåmsbanen. Det blir den første uken. Deretter skal jeg tilbringe en uke i sommerhus i Danmark for å slappe litt av etter strabasene. Den siste ferieuka vil jeg tilbringe på en liten øy ved Kragerø. Det skal være familiesamling på en hytte der. Jeg gleder meg fryktelig til alt dette!
Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 10 2000

Publisert 22. juni 2000 07:43 - Sist endra 1. sep. 2014 14:09
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere