Korsang samler UiO-ansatte

- Kor på tvers ble unnfanget på et idéverksted arrangert av Kultur og velferdsutvalget ved UiO i mai i år. I august satte vi i gang, og nå er det blitt så populært at vi har venteliste for damestemmene, mens vi fortsatt vil ha med flere menn, forteller styremedlem Jeanne Sanderson. Koret dirigeres av Lene Becker Andersen, og det øver hver onsdag fra kl. 16.00 til 18.00 i Klubben i Georg Sverdrups hus.

SYNGER JULEN INN: Kor på tvers synger julen inn fredag 12. desember.

- Vi er et skikkelig Kor på tvers, og jeg tror hele UiO er representert. Vi synger et variert repertoar, men med fokus på julemusikk - både engelsk og norsk - siden vi skal ha tre opptredener før jul, sier Sanderson og lister dem opp i kronologisk rekkefølge:

I Georg Sverdrups hus, Blindern skal vi synge julen inn på Lunsj med kultur, den 12. desember kl. 12.15, og aller sist skal vi synge på et arrangement for masterstudenter ved ILOS, også det i Georg Sverdrups hus. Det blir den 15. desember mellom kl. 16.00 og 18.00, forteller hun.

- Så tar vi en pause før vi kommer sterkere igjen i januar. For å sitere Ella Fitzgerald fra en artikkel i The Guardian: "The only thing better than singing is more singing," smiler Sanderson og oppfordrer flere til å bli med i Kor på tvers.

Emneord: Velferd på UiO, Velferdsutvalget Av Martin Toft
Publisert 5. des. 2008 16:16 - Sist endret 10. des. 2008 15:21
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere