Forskning for alle

- Absolutt alle, fra barnehagebarn til studenter og forskere, vil ha glede av å besøke årets Forskningstorg, sier prosjektleder Julie Øybø entusiastisk.

FOR ALLE: Prosjektleder Julie Øybø oppfordrer alle til å besøke årets Forskningstorg i Oslo sentrum. Torget er åpent fredag 21. september fra 09.00-16.00 og lørdag 22. september fra 10.00 til 17.00.
Foto: Ola Sæther

Fredag 21. og lørdag 22. september sperres Karl Johans gate av for å gi plass til det største enkeltarrangementet i årets nasjonale Forskningsdager. Forskningstorget i Oslo retter i år en spesiell oppmerksomhet mot forskning på polare strøk, men også forskere fra helt andre miljøer vil delta.

- I år er 13 miljøer fra UiO med, forteller Øybø, og trekker blant annet fram Institutt for lingvistiske og nordiske studium. De vil bruke dagene til å samle inn Oslo-ord og uttrykk, for å lage en nettbasert Oslo-ordbok.

- Forskningstorget er interaktivt, og publikum får lukte, smake og prøve. Kom på torget for å lære deg noe nytt eller undre deg, oppfordrer Øybø.

Emneord: Forskning, Forskningsformidling Av Helene Lindqvist
Publisert 20. sep. 2007 14:05 - Sist endret 10. des. 2008 15:03
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere