3000 lærere får faglig påfyll på Blindern

3000 lærere ventes til en dag med faglig påfyll på Universitetet i Oslo onsdag 3. januar. 130 foredrag fra de fleste fagområder, i tillegg til utstillinger, omvisning og paneldebatt skal fylle et program som utspiller seg på store deler av campus på Blindern.

HEBRON: Hvorfor er det så vanskelig å skape fred mellom israelere og palestinere, som f. eks. her i Hebron? Det er et tema på Faglig-pedagogisk dag 2007.
Foto: Kirsten Helgeland

Eksempler på aktuelle forelesninger er "Skolens mulighet til å regulere elevens atferd" ved vitenskapelig assistent Kjersti Larsen, "En humanitær stormakt blir til? Fra norsk utviklingshjelps historie" ved postdoktor Sunniva Engh, "Hvorfor blir det ingen fred mellom Israel og palestinerne? Noen lange historiske linjer" ved førsteamanuensis Hilde Henriksen Waage og "Klimaet i det 21. århundre - nye resultater fra klimaforskningen" ved professor Jón Egill Kristjánsson.

Den mangfoldige og brede kompetansen ved Universitetet i Oslo vil utfolde seg denne dagen i ønsket om å formidle fag til skolen. UiO satser stadig mer på kontakt med skolen, både for å bidra til å ruste ut skolen faglig og rekruttere studenter. Universitetet i Oslo er landets største lærerutdanningsinstitusjon.

Emneord: Undervisning, Faglig-pedagogisk dag
Publisert 2. jan. 2007 11:24 - Sist endret 10. des. 2008 14:39
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere