Kristian Mollestad og Ulrik Sverdrup innvalde i Kollegiet

Forskingskonsulent Kristian Mollestad ved Det teologiske fakultetet og hovudbibliotekar Harald Ulrik Sverdrup ved MN-fakultetet er valde inn som representantar for dei teknisk/administrativt tilsette i Kollegiet for perioden 2002-2004.

Hovudbibliotekar Harald Ulrik Sverdrup er valt inn i Kollegiet som representant for dei teknisk/administrativt tilsette.
Foto: Ståle Skogstad

Kristian Mollestad blei vald inn med 395 personstemmer, som felleskandidat for Forskarforbundet og 2fo (LUHF), medan Harald Ulrik Sverdrup blei vald inn med 596 personstemmer som kandidat for Tenestemannslaget ved UiO. Driftsjef Astri Ottesen i Teknisk avdeling, som var førstekandidat for felleslista mellom 2fo og Forskarforbundet, fekk 368 personstemmer og blir første vararepresentant til Kollegiet. Førstekonsulent Ellen Dalen ved SV-fakultetet fekk 25 personstemmer og blir første vararepresentant til Kollegiet for Tenestemannslaget. Til saman blei det avgitt 778 stemmer. Valdeltakinga var på 36,8 prosent, og 23 stemmer blei forkasta, opplyser valstyret ved UiO til Uniforum.

Emneord: Kollegievalet 2001, Universitetspolitikk Av Martin Toft
Publisert 4. des. 2001 09:55 - Sist endra 10. des. 2008 15:22
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere