HumSam-biblioteket åpner dørene igjen mandag 12. april

Fra mandag 12. april åpner HumSam-biblioteket igjen for studenter og ansatte.  Det ble koronastengt 16. mars.

En lesesal i HumSam-biblioteket på Blindern

ÅPNER IGJEN: HumSam-biblioteket åpner dørene igjen på mandag.  (Arkivfoto)

Foto: Ola Gamst Sæther

Dermed blir de 244 lesesalsplassene i HumSam-biblioteket i Georg Sverdrups hus tilgjengelige. De kommer i tillegg til lesesalsplassene som allerede er åpnet for bruk i Eilert Sundts hus, Fysikkbygningen og Sophus Bugges hus på Blindern, melder UiO på sine nettsider. Reservering av plasser gjøres på forhånd i TP: Rombestilling. UiO opplyser også at kt kollokvierommene fortsatt vil være stengt. 

Rektor Svein Stølen er glad for at HumSam-biblioteket nå blir tilgjengelig for både studenter og ansatte.

– Vi har hele tiden under pandemien bestrebet oss på å være så åpne som mulig og så lukket som nødvendig. Det er godt å se at vi får gjenåpnet stadig flere lesesalsplasser, sier han i meldingen på UiOs nettsider. 

På grunn av avstandskravet på to meter, blir det nå færre lesesalsplasser enn det som var tilfellet før dette koronatiltaket ble innført.  Det er også allerede åpnet andre lesesaler for bestemte studentgrupper: Farmasibygningen, Kristine Bonnevies hus, Domus Medica, Domus Juridica, Domus Academica, Harald Schjelderups hus, Harriet Holters hus, PA Munchs hus, Børrestueveien 3, Ole-Johan Dahls hus og Georg Morgenstiernes hus.

Publisert 9. apr. 2021 16:40 - Sist endra 9. apr. 2021 16:40
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere