Anbefaler at det planlegges for digital undervisning første uka etter påske

Regjeringen anbefaler også studenter og andre nordmenn i utlandet om å ikke komme hjem til påske.

EN REKKE TILTAK: Statsminister Erna Solberg presenterte i Stortinget i dag en rekke tiltak regjeringen vil vurdere å innføre om smittetrykket ikke går ned

Foto: Skjermdump frå NRK

Under statsministerens presentasjon for Stortinget av nye smitteverntiltak tirsdag formiddag, kom det fram at regjeringen vil komme tilbake med tiltak og anbefalinger i forbindelse med påskeferien, men kommer allerede nå med en oppfordring til nordmenn i utlandet, melder Universitetsavisa.

- Vi vil allerede nå anbefale nordmenn bosatt i utlandet om å ikke komme hjem i påsken denne gangen. Det gjelder også for studenter, sa statsminister Erna Solberg da hun presenterte regjeringens nye smitteverntiltak for Stortinget i dag.

I tillegg til kom også fram at regjeringen vil anbefale universiteter og høyskoler å planlegge for digital undervisning den første uka etter påskeferien.

Statsministeren la også frem en rekke nasjonale tiltak det kan bli aktuelt for regjeringen å sette inn dersom smittetrykket ikke går ned, men innfører ingen nye tiltak i dag. Solberg ber likevel alle om å forberede seg på at de varslede tiltakene kan bli innført på kort varsel.

Emneord: Koronavirus, Koronaviruset Av Sigrid Solheim /Universitesavisa
Publisert 9. mars 2021 11:48 - Sist endra 9. mars 2021 11:48
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere