Historisk internkatalog

I begynnelsen av mai ble den nye katalogen med adresse- og telefonliste over administrasjon og personale ved Universitetet i Oslo sendt til universitetets enheter. Den forrige kom i 1999.

Det har tatt lang tid å få ferdig en ny internkatalog for UiO,

- Det er flere årsaker til at det har tatt så lang tid å få ferdig en ny internkatalog, sier konsulent Christopher Brown i Lønningsseksjonen, som har ansvaret for å tilrettelegge dataene fra lønnssystemet.
- Først og fremst skyldes ventetiden at innføringen av et nytt lønns- og personalsystem ble utsatt og senere avlyst. Vi har også brukt mye tid på avklaring i forhold til den nye personopplysningsloven, forteller Brown.

Samtlige personer er blitt spurt om hvorvidt de ønsker sitt private telefonnummer registrert i katalogen, og Brown opplyser at rundt 1500 personer, eller godt under halvparten, har ønsket at dette skulle være med.

Den nye katalogen er oppdatert til og med 28. februar 2003. Brown forteller at ikke alle enheter har vært like flinke til å melde fra om professorer emeritus, professorer som har tatt avskjed etter nådd aldersgrense, som skal inn i adresse- og telefonlisten. - Ta kontakt så skal jeg sørge for at personene det gjelder, blir registrert i den elektroniske katalogen, oppfordrer han.

Det er for øvrig siste gang internkatalogen kommer i papirutgave. I framtiden vil den elektroniske internkatalogen være enerådende, og Christopher Brown forstår denne avgjørelsen. - Nå er det lett å søke i den elektroniske katalogen, og jeg synes ikke lenger vi kan forsvare å bruke ekstra tid og ressurser på en separat papirutgave, sier han.

Publisert 20. mai 2003 14:56 - Sist endret 10. des. 2008 15:11
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere