Stand-up-show med rektor

Ryktene sier at i tillegg til rivalisering og intriger, preges livet på campus av fester med mye fyll og sex. Det er mye rektor Arild Underdal har gått glipp av, fikk vi vite under høstfesten for universitetets ansatte 5. september.

STAND UP: Rektor Arild Underdals tale under høstfesten for universitetets ansatte, var fullt på høyde med profesjonell stand-up, mente stand-up-artist Anders Bye.
Foto: Grethe Tidemann

Rektors tale under høstfesten for universitetets ansatte, var fullt på høyde med profesjonell stand-up, mente stand-up-artist Anders Bye. Sammen med Studentteateret Po stod Bye for kveldens underholdning, og både kvalitetsreform, profilering og verdiplattform ble behørig behandlet. Den nye slageren Du kjære kvalitetsreform ble lansert til stor jubel fra festdeltakerne.

Mellom 600 og 700 universitetsansatte deltok på festen i Sonia Henie-salen på Radisson SAS Plaza Hotell, og stemningen var høy både rundt bordene og på dansegulvet. På menyen stod sushi, kyllingbryst med sezuan-peppersaus og sjokoladekake. Storbandet Prime Time Orchestra, kjent blant annet fra Kronprinsparets bryllup, spilte til dans.

Representant for Velferdsutvalget, Hanne Skjølås Nygaard er strålende fornøyd. - Vi har fått mange flotte tilbakemeldinger. Velferdsutvalget har lagt ned mye tid og energi på å gjøre denne festen til noe spesielt, og dette ble virkelig vellykket, sier hun.

Emneord: Velferdsutvalget, Velferd på UiO Av Grethe Tidemann
Publisert 26. sep. 2002 09:44 - Sist endret 10. des. 2008 15:50
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere