Fem i farta

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 11 1999


Hvorfar vil du studere ved Universitetet i Oslo?


Eilen Skarnes:

Eilen Skarnes

- Ærlig talt vet jeg ikke akkurat hva jeg vil. Nå skal jeg ta sosiologi, det er et fag jeg kan bruke til mye forskjellig. En fordel med å studere i Oslo, er at mange av vennene mine også er her.
- Eg synest dei er greie og oversiktlege. Men den siste tida har eg ikkje brukt dei noko særleg.


Ann Kristin Rovik:


Ann Kristin Rovik

- Jeg skal ta antropologi, for jeg har lyst til å jobbe i Utenriksdepartementet eller med utviklingshjelp. Dette er mitt første år hjemmefra, og Universitetet i Oslo ligger nærmest der foreldrene mine bor, så da blir det ikke så langt å reise hjem. Dessuten bor de fleste av vennene mine her.


Johny Abrahamsen:


Jonny Abrahamsen

- Et sted må en jo begynne! Nå skal jeg ta ex.phil., men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre etterpå. Jeg er fra Oslo og gidder ikke reise så langt for å studere.


Steffen Mussche Johansen:


- Jeg har vært innstilt på å studere her hele tida. Først skal jeg ta ex.phil., deretter blir det siviltjeneste. Så vet jeg ikke hva jeg skal studere, kanskje jus. Jeg bor bare tre mil fra Oslo, og en venn av meg har leilighet her i byen der det var plass til meg.


Filip Dolatowski:

- Jeg syns Oslo er en fin by, jeg liker det urbane livet, og det er nærme Strømmen der jeg bor. Jeg skal begynne på medisin og tror det kommer til å bli bra. Jeg gleder meg til å begynne.Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 11 1999

Publisert 25. aug. 1999 10:24 - Sist endra 1. sep. 2014 13:54
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere