Saklig enighet

Det er fint om vi kan slutte på tonen "saklig", og heretter dra sammen mot det vi er og bør være helt enige om: stadig bedre forhold for UiO og for norsk forskning.

Da kan vi unngå å karakterisere hverandre negativt: uttrykk som "det sanne bildet av NN avdekket" er ikke egnet enten det gjelder den ene eller den andre.

Lykke til med det gode arbeidet. Godt valg!

 

Emneord: Rektorvalget 2009 Av Jon Storm-Mathisen
Publisert 2. apr. 2009 15:25 - Sist endret 2. sep. 2014 14:02

Jeg gratulerer Ole Petter Ottersen med valget og ønsker ham lykke til som UiOs nye rektor. Jeg takker også for frisk debatt i innspurten med Jon Storm-Mathisen. Han hadde intet å frykte ved Ottersens 'sanne ansikt'. Flertallet av velgerne likte det de så! Gratulerer! Med hilsen, Dag Harald Claes

Dag Harald Claes - 2. apr. 2009 18:36

Jeg slutter meg til gratulantene!

UiO er liv laga: vi er i stand til å velge rasjonelt. (For meg selv får begivenheten ekstra lød ved at den skjer 50 år etter at jeg begynte ved UiO.) Høy valgdeltakelse (i forhold til før) og klar margin bidrar til vår nyvalgte rektors sterke legitimitet.

Jeg er glad Wyller-laget stilte og gjorde at vi fikk se eksempel på demokratiets berettigelse.

Med tilfredshet ser jeg Ellingsrud mener som jeg at valgkampen gjennomgående har vært mer saklig enn ved forrige rektorvalg.

Til Dag Harald Claes og andre motdebattanter sier jeg "selv takk", vi skal trekke sammen fra nå av!

Jon Storm-Mathisen - 2. apr. 2009 23:30

Gratulerer til Ottersen-laget fra meg ogsaa og en takk til Jon Storm-Mathisen for engasjerte innlegg. Jeg regner med at debatten rundt rektorvalget har bidratt til at det vinnende laget har et mer nyansert syn paa de ansattes virkelighetsoppfatning av diverse problemer som skal löses. Men fotfolket skal vaere med paa aa löse de samme problemene, baade ved MedFak og andre fakulteter, og vil garantere at vi er med paa aa dra i samme retning som det nye rektor-teamet. Og sakligheten skal selvfölgelig bestaa videre (:-) !

jango@uio.no - 3. apr. 2009 14:19
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere