Provoserende sløsing

Det oppleves som ekstremt provoserende at universitetet fortsatt bruker store pengesummer på trykking av kostbare internaviser for ansatte.

De fleste internaviser ved UiO klarer seg helt fint som nettbaserte. De fleste ansatte ved UiO er blitt vant til å bruke nett, og de fleste enhetene og avdelingene har funnet det mest hensiktsmessig å publisere nyheter og informasjonsstoff på denne måten. Billig er det også.

Tviholder på papirformatet

Men ikke IT-avdelingen, som paradoksalt nok tviholder på papirformatet. Fire ganger i året dumper det ned en lekker 24-siders trykksak i glanset papir med farvebilder ned i samtlige 4600 UiO-ansattes posthyller.

 Ekstremt provoserende

Som student som gjennom snart fem år ved universitetet har sett at undervisningstilbudet kuttes hardere og hardere for hvert år, oppleves det som ekstremt provoserende at universitetet fortsatt bruker store pengesummer på trykking av kostbare internaviser for ansatte. Når kuttene rammer universitetet, skal slike administrative tilleggstjenester for ansatte kuttes ut lenge før en begynner å krympe undervisningstilbudet. Det handler om å utvise moderasjon og solidaritet med studentene.


 

Emneord: USIT Av Andreas Snildal
Publisert 3. mars 2009 14:24 - Sist endret 2. sep. 2014 14:02
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere