Midlertidig vitenskapelig tilsatt søkes

11. mai er siste frist for å nominere kandidater til valget av representant for de midlertidig vitenskapelige tilsatte i Universitetsstyret. Bård Frydenlund tar ikke gjenvalg.

UTSATT GRUPPE: – Posisjonen som styrerepresentant for de midlertidig vitenskapelige ansatte er svært viktig, understreker nåværende representant Bård Frydenlund.

Foto: Ola Sæther

De midlertidig vitenskapelige tilsatte har en representant i Universitetsstyret. Valgperioden for representanten er ett år. Valget for perioden 1. august 2012 til 31. juli 2013 foregår fra 29. mai klokken 1200 til 4. juni klokken 1200.

Stiller ikke til gjenvalg

Den nåværende representanten, stipendiat og historikerer Bård Frydenlund stiller ikke til gjenvalg.

– Jeg skal skrive en bok Spillet om Norge. 1814-revolusjonen, fra og med sommeren av og går dermed over i en mer autonom rolle enn hva som kan forsvare et gjenvalg, røper han.

Bård Frydenlund beskriver vervet som representant for de midlertidig vitenskapelig ansatte som fryktelig viktig.

– De midlertidig vitenskapelige ansatte er en utsatt gruppering som vokser i antall, og som stadig blir stemoderlig behandlet i akademia, påpeker han.

Minimum én forslagstiller

Forslag på kandidater må være valgstyret i hende 11. mai klokken 1200.  Forslaget sendes til valgsekretariatet på e-post: valgsekretariatet@admin.uio.no

Det må stå minimum én forslagsstiller bak hver kandidat. Kun tilsatte innenfor valgkretsen kan fremme kandidater.

Emneord: Universitetspolitikk, Arbeidsforhold Av Grethe Tidemann
Publisert 4. mai 2012 10:54 - Sist endret 4. mai 2012 15:25
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere