Med påfyll for både sjel og kropp

Er det mulig å glede seg over endring? Det ønsker HMS-koordinator Jorulf Brøvig Silde at du skal få svar på under Arbeids- og læringsmiljødagen på UiO fredag 30. oktober. Da kan du også i regi av Bedriftsidrettslaget koble av med både innebandy, yoga, bordtennis og jogging, melder HMS-seksjonen og Bedriftsidrettslaget i ei felles pressemelding.

BORDTENNIS: Hans Henrik Olsen fra Bibliotek for humaniora og samfunnsvitenskap spiller bordtennis i arbeidstiden. På Arbeids- og læringsmiljødagen vil bordtennisgruppen til Bedriftisidrettslaget vise hva de holder på med. (Arkivfoto)

Foto: Ola Sæther

Er det mulig å glede seg over endring? Hva skal til for å mestre stresset i hverdagen? Hva er det egentlig med denne veiledningssituasjonen som er så unik?

Finnes det metoder som er nyttige for en leder å kunne? Det er spørsmål HMS-koordinator Jorulf Brøvig Silde håper du kan få svar på i løpet av Arbeids- og læringsmiljødagen på UiO fredag 30. oktober.

Ida-forsker

Da kan du også møte og høre Ida-forsker Jørn Hurum, varslingsprofessor Hans Petter Graver, professor i organisasjonspsykologi, Roald Bjørklund, laboratorieeksperter fra Safetec, Dr. Humor, studentpsykologen Rigmor Mogård, og lederutviklerne Sissi Valmot og Stig Ullersmo.

Yoga og kanonball

Bedriftsidrettslaget vil ha treningsarrangementer i Idrettsbygningen på Blindern og informasjonsstand på UB hele dagen. De starter kl 0800 med innebandy, yoga, kanonball og bordtennis, spinning og jogging.

Rebusløype

Det vil også være mulig å prøve ut den nye rebusløypa her på Blindern. Premier blir det også. Da kan du ta en prat med Bedriftsidrettslaget ved Universitetet i Oslo og få kjennskap til alle treningstilbud de har ved UiO.

Både Jorulf Brøvig Silde i HMS-seksjonen og Gerd Thorsen, som er leder for UiOs bedriftsidrettslag oppfordrer alle studenter og ansatte til å delta på UiOs arbeids- og læringsmiljødag 30. okt.i 08-15 i Georg Sverdrups hus.

Alle arrangementene er åpne for alle ansatte og studenter. Noen av arrangementene krever likevel  påmelding. Arrangørene vil gjerne at du melder deg på så raskt som mulig.


Se hele programmet.

 

Emneord: Arbeidsmiljø
Publisert 27. okt. 2009 14:23 - Sist endret 27. okt. 2009 14:48
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere