UiO vant Universitetslekene 2009

– Jeg er stolt, sier Gerd Thorsen, leder for UiOs bedriftsidrettslag, i en kommentar til at UiO tok en suveren sammenlagtseier i Universitetslekene 2009 i Oslo. Bildet er fra fotballkampen mellom NTNU i Trondheim og Universtetet i Bergen.

IDRETTSFEST: Dramatisk situasjon under fotballkampen mellom Universitetet i Bergen og NTNU. Over 132 personer deltok på idrettsfesten. (Foto: Ola Sæther)

Lekene gikk av stabelen fra 5. til 7. juni og UiOs bedriftsidrettslag var arrangør. Det var 132 personer som deltok i lekene, og 80 av dem kom fra UiO.

Oslo gikk av med seieren i bordtennis for herrer og damer, fotball for herrer, håndball for herrer, skyting, terrengløp for damer og volleyball for blanda lag.

Universitetslekene er et felles arrangement mellom Universitetet i Oslo, Universitetet i Bergen og NTNU i Trondheim. Alle ansatte kan delta i lekene.

Det konkurreres i ni øvelser: badminton, bordtennis, bowling, fotball, håndball, skyting, stafett, terrengløp og volleyball.

– Jeg har et ønske om at de tre universitetene kommer sammen og legge opp en felles strategi for kommende leker, hvor det tas inn andre idrettsgrener,som blant annet innebandy og basket, sa Gerd Thorsen i sin tale på banketten.

Hun viste til den erfaring de tre universitetene har innenfor bedriftsidretten som de kan dele med hverandre, blant annet ved å synliggjøre bedriftsidretten og øke rekrutteringen og aktivitetene.

 

 

Emneord: Bedriftsidretten Av Martin Toft
Publisert 24. juni 2009 14:52 - Sist endret 24. juni 2009 15:02
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere