Sykler du til jobben?

Ikke? Da kan du isteden til jobben - eller bruke rulleskøyter. Det viktigste er at du er med, oppfordrer primus motor for "Sykle til jobben" -aksjonen 2001, Bjarte Aarseth.

Disse lekre syklene skal loddes ut blant deltakerne i sykkelaksjonen, lover Bjarte Aarseth, Knut-Erik Olsen, Tom Olafsen og Kirsti Margrethe Mortensen.
Foto: Grethe Tidemann

Aksjonen rullet i gang 21. mai og skal rulle og gå til 17. juni.
- Nytt av året er at alle som kommer seg til og fra arbeidet ved hjelp av egne krefter, på sykkel, til fots, rulleskøyter eller lignende kan delta i aksjonen og konkurrere om mange flotte premier, forteller Aarseth.

Gode vinnersjanser

På aksjonens første dag, hadde om lag 200 personer meldt seg på.
- Meld deg på du også og gi deg selv muligheten til å vinne kjempefine premier. I år er det ekstra viktig at du registrerer din deltagelse daglig. Det er nemlig slik at vi i tillegg til en flott sykkel i hovedpremie (offroadsykkelenTREK mod: 4900, til kr 7.250,-) kommer til å trekke ukepremier hver uke aksjonen pågår, sykler og ryggsekker, forteller Aarseth. Premiene loddes ut blant alle dem som har meldt seg på.

På aksjonens andre dag, kunne deltakerne få gratis sykkelservice på Frederikkeplassen. Det var mange som lot seg friste til å få satt sykkelen i kjørbar stand etter vinteren.

Stryken-Sognsvann

Premieutdeling finner sted torsdag 14. juni klokken 11.00 på Frederikkeplassen, like før avgang til årets sykkeldag ved UiO. Turen går oppskriftsmessig fra Stryken til Sognsvann. Bussen kjører fra Administrasjonsbygget kl. 12.00. Turen tar 4-5 timer. Påmelding til sykkeldagen med navn og arbeidssted sendes med e-post til Eirin Hov, eirinh@admin.uio.no
Siste frist for påmelding til sykkeldagen er fredag 8. juni 2001.

Emneord: Sykkel Av Trine Nickelsen
Publisert 22. mai 2001 13:40 - Sist endret 10. des. 2008 15:55
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere