Fem i farta

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 2 1999


Universitetet i Oslo ønsker å bli sett på messen "Jobb & utdanning 99" på Sjølyst. Presenterer universitetet seg på en måte som appellerer til deg? Lar du deg friste til å studere ved UiO

{short description of image}Siv Helstad, elev ved Hamar katedralskole

- Jeg så ikke så nøye på utstillingen, men jeg synes i hvert fall at den hadde en bra inndeling i de små standene. Jeg er ikke helt sikker på om jeg skal begynne å studere ved UiO.


{short description of image}Leif Longvanes, utstiller for Høgskulen i Sogn og Fjordane
- Jeg har lagt merke til utstillingen til Universitetet i Oslo, ja. Men jeg likte bedre den gamle, jeg. Den med de flotte søylene og den gamle stolen. For meg er det uansett ikke aktuelt å ta fatt på noe studium ved UiO.
{short description of image} Eivind Waaler, voksenopplæringsassistent i Hæren- Ja, utstillingen appellerer til meg. Den er oversiktlig og fin. Det er greit å finne fram til de forskjellige fakultetene. Jeg lar meg friste til å bli student ved UiO. Faktisk har jeg bestemt meg for å begynne på studier i informatikk til høsten. {short description of image}Morten S. Furseth, utstiller og student ved Handelshøyskolen BI
- Jeg synes universitetets utstilling var overraskende bra i år. Den er fargerik og innbydende. Nå har jeg allerede begynt på et studium. Men hadde jeg vært i en reell valgsituasjon nå, ville jeg absolutt ha vurdert å begynne å studere ved Universitetet i Oslo.
{short description of image}Arnfinn Nordhus, utstiller for Norges Varehandelshøyskole
- Jeg synes utstillingen er sånn alminnelig grei. Jeg kjenner universitetet godt fra før. For 25 år siden studerte jeg sosialøkonomi. Nå skal jeg på jubileum og møte mine gamle professorer igjen. Det blir imidlertid ikke noen nye studier ved universitetet for mitt vedkommende.


Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 2 1999

Publisert 10. feb. 1999 18:24 - Sist endra 1. sep. 2014 13:51
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere