Fem i farta

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 14 1999


Hvordan trives du ved UiO?

Liv-Merethe Olsen, ex.phil./ex.fac.:

- Veldig godt. Jeg er ny student og hadde blandede forventninger før jeg kom. Det er stort her, men takket være god informasjon føler jeg at jeg har oversikt. Særlig var det bra med fadderordningen.Christian K. Lunde, informatikk:

- Veldig bra. Dette er et bra sted å studere, med et godt fagmiljø, mange ressurspersoner og mye kunnskap. Ulempen er at det kanskje er for stort her, så en forsvinner litt i mengden.Unni Gundersen, Pedagogisk seminar:

- På ped.sem. er vi nokså overlatt til oss selv, de forventer at vi kjenner systemet, og det er lite informasjon. Det er en ganske stor overgang fra mindre høyskoler. Men det er et bra faglig opplegg og trivelige medstudenter.Øyvind Wefald Andersen, matematikk:

{

- Jeg trives bra med å komme og gå når jeg vil og slippe for mange regler og autoriteter. Men jeg har inntrykk av at noen av foreleserne oppfatter forelesningene mest som plikt og at de ikke legger så mye arbeid i dem.Ketil Hovland, matematikk:

- Jeg trives veldig godt. Jeg liker universitetsområdet, og lesesalen er fin. Dessuten er alt på ett sted. Men kantina er for dårlig. Den er grusom, med dårlig mat og få valgmuligheter.
Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 14 1999

Publisert 30. sep. 1999 16:24 - Sist endra 1. sep. 2014 13:56
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere