Studenter for Fægri

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 14 1998

Knut Fægri har vist gjennom praktisk arbeid at han tar studentene på alvor, skriver sju studentpolitikere.

Alle kandidatene snakker om studiekvalitet og studentinnflytelse. Noen mer enn andre. Knut Fægri og Monica Dalen gjør noe med det!

Knut Fægri kommer fra et fagmiljø der studenter og lærere arbeider tett sammen om forskningsoppgavene og på laboratoriet. Et miljø der studenter er en ressurs i både forskning og undervisning, der nært samarbeid med studentene er en forutsetning.

Knut Fægri har vist gjennom praktisk arbeid at han tar studentene på alvor, og har et sterkt engasjement for studentene og studentenes saker. For Knut Fægri er ikke studentene bare en høringsinstans, men en viktig samarbeidspartner.

Han er personlig sterkt engasjert i arbeidet med studiekvalitet og leder studiekvalitetsarbeidet til UiO. I tillegg har han en dyktig prorektorkandidat i Monica Dalen, som har vært ledende i arbeidet med studiekvalitet ved UV-fakultetet.

Det sosiale aspektet ved studiene er viktig. Knut Fægri er en av studentforeningenes viktigste støttespillere i ledelsen ved UiO, og er blant annet utnevnt til æresmedlem av studentforeningen Proton pga sitt arbeid for foreningen gjennom fem år som bestyrer av Kjemisk institutt!

Studentene vil ha Chateau Neuf som et tillegg til, ikke erstatning for, de eksisterende studentlokalene på campus. Det samme vil Knut Fægri. I motsetning til Magnus Rindal og Kaare Norum ønsker han dialog med fakultetsforeningene om å gi fakultetskjellerne dispensasjon fra røykeforbudet ved UiO.

Universitetet er mest tjent med en rektor som bryr seg om studentenes situasjon, både faglig og sosialt. Derfor er Knut Fægri det beste valget.

Benytt stemmeretten din!

stud.real. Åsa Holtsmark, studie- og utdanningsansvarlig i Studentparlamentet
stud.jur. Bård Standal, velferdsansvarlig i Studentparlamentet
stud.theol. Lars Salvesen, Studentparlamentet
stud.real. Trine Lie Larsen, Studentparlamentet
stud.real. Toril Roberg, Studentparlamentet
stud.real. Morten Fagerland, formann i Realistforeningen
stud.philol Geir Emblemsvåg


Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 14 1998
Publisert 7. okt. 1998 13:59 - Sist endra 1. sep. 2014 13:44
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere