Multimediesenteret til UV

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 16 1997

Det nye multimediesenteret skal legges til Det utdanningsvitenskapelige fakultet (UV). Det bestemte Kollegiet forrige tirsdag.

AV MARIANNE TøNNESSEN

Før kollegiemøtet i september ble det foreslått å legge Multimediesenteret til Det historisk-filosofiske fakultet (HF), men Kollegiet utsatte spørsmålet om fakultetstilknytning og ba om en mer utfyllende begrunnelse for hvor senteret skulle plasseres.

Og forrige tirsdag vedtok altså Kollegiet at Multimediesenteret skulle knyttes til UV. Begrunnelsen var blant annet at UV allerede er godt i gang med oppbyggingen av et sekretariat som skal ta hånd om den nasjonale satsingen "Forskning og kompetansenettverk for IT i utdanning" og at UV har en liten og relativt enkel administrativ struktur.

Multimediesenteret skal opprettes 1. januar 1998. Det skal både være et senter for tverrfaglig forskning og utdanning innen multimedier og en samling av universitetets medieproduksjonsmiljøer (ISP-TV, AV-senteret og Mediekultur/TV-forum). Senteret skal etterhvert flytte inn i et nytt bygg i Gaustadbekkdalen.


Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 16 1997
Publisert 28. okt. 1997 22:53 - Sist endra 1. sep. 2014 13:32
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere