Fire nye koronatilfeller innmeldt på UiO den siste uken

Det er meldt inn fire tilfeller av koronasmitte på UiO de siste sju dagene. 

En teststasjon og en mobil teststasjon for covid-19 på Blindern

TESTING: Både studenter og ansatte ved UiO kan teste seg for covid-19 på disse teststasjonene på Blindern. Den siste uka er det meldt om fire tilfeller på UiO.  (Foto: Martin Toft)

Foto: Martin Toft

Den siste innmeldinga om koronasmitte på UiO ble det rapportert om på UiOs nettsider i dag. Det gjelder en student på profesjonsstudiet på Psykologisk institutt ved SV-fakultetet.  Studenten har ikke hatt kontakt med andre studenter i to døgn før påvist Covid-19-smitte, går det fram av informasjonen på UiOs nettsider. Studenten følges nå opp av smittesporingsteamet i bydelen der vedkommende bor.  

Hadde kontakt med koronasmitta

I forrige uke ble det også rapportert om et annet tilfelle av koronasmitte på Psykologisk institutt. Da var det en besøkende med korona som hadde møtt en ansatt. Den ansatte hadde på seg munnbind og holdt seg hele tiden to meter fra den koronasmitta personen. Ingen studenter hadde vært i kontakt med den personen. Også den saken blir fulgt opp av smittesporingsteamet, står det på UiOs nettsider. 

To smitta på HF

Før helgen kom det også inn melding om at to studenter på Det humanistiske fakultet var bekreftet smittet med Covid-19. Alle berørte personer er varslet, og  instituttet studentene tilhører har tatt nødvendige grep for å bistå med smittesporing for å ivareta smittevernet overfor ansatte og studenter, går det fram av ei melding som er lagt ut på UiOs nettsider.

Emneord: Koronavirus, Koronaviruset, Studentforhold, Arbeidsforhold Av Martin Toft
Publisert 16. nov. 2020 15:42 - Sist endra 14. des. 2020 16:35
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere