Sveinung Skule blir ny direktør for Kompetanse Norge

Sveinung Skule tiltrer fra februar 2020 som ny direktør i Kompetanse Norge. Skule kommer fra stillingen som administrerende direktør i Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning (NIFU).

En mann med et landskap i bakgrunnen

NY JOBB: Sveinung Skule går fra direktørjobb i NIFU til direktørjobb i Kompetanse Norge.

Foto: Per Kristian Lie Løwe/NIFU

Sveinung Skule har tidligere vært forskningsdirektør ved Høgskolen i Oslo (nå OsloMet), avdelingsdirektør i Kunnskapsdepartementet og forskningsleder i Fafo. Skule har doktorgrad i industriell økonomi, skriver Kunnskapsdepartementet i en pressemelding.

Kompetanse Norge har hatt en betydelig vekst i både oppgaver og ansatte de siste årene, og har fått en både tydeligere og mer omfattende rolle i kompetansepolitikken.

– Kompetansepolitikken er høyt prioritert og jeg er derfor veldig glad for at Kompetanse Norge får en direktør med stor faglig tyngde og innsikt i kompetansepolitikken, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.

– Kompetanse Norge er navet i regjeringens kompetansepolitiske satsing. Jeg gleder meg til å bidra til realiseringen av Lære hele livet-reformen og regjeringens integreringsløft, sammen med alle de dyktige medarbeiderne i direktoratet, sier påtroppende direktør Sveinung Skule i pressemeldingen.

Publisert 8. nov. 2019 12:13 - Sist endra 8. nov. 2019 12:13
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere