Første fellesmøte om Strategi 2030 startar - Fylg med på direkten

Det er tankesmia kopling av utdanning og forsking som er først ute med fellesmøte. Det begynner no klokka 08.00 i Realfagsbiblioteket på Blindern.

 GODT OPPMØTE: Det kom mange på det første fellessmøtet om strategien på Realfagsbiblioteket i dag. Arrangør er tankesmia som ser på kopling mellom forsking og utdanning, og som vert leidd av teologidekan Aud Tønnessen.

Foto: Martin Toft

Det er teologidekan Aud Tønnessen som leier tankesmia kopling mellom utdanning og forsking. I dag vil dei henta inn idear til Strategi 2030 på det aller første fellesmøtet.  Det blir også strøymd på direkten. Strøyminga finn du her

Program

08.00 – 08.15 Kaffe og velkommen

08.15 – 09.00 Eksempler på forskning- og utdanningskoblinger ved UiO:

  1. «Story of a paper». Presentasjon av et undervisningstiltak for bachelor og masterstudenter i Geofag (MN). Ved førsteamanuensis Mattias Lundmark og førstebibliotekar Edina Pózer.
  2. «Prosjektforum» - praksis som koblingsarena? Ved professor Lars Erik Kjekshus, OLA-programmet (SV)
  3. Ferdigheter og kompetanseutvikling i utdanning og forskning – samme sak? Presentasjon av arbeidet med å styrke ferdigheter og kompetanse i jus-studiet. Ved studiedekan Erling Hjelmeng (JUS)

    Eystein Gullbekk(universitetsbibliotekar, UB) veileder oss gjennom presentasjonene.


    Kort spørsmåls- og avklaringsrunde

09.05 – 09.45 Paneldebatt: Hvordan tenke kobling forskning – utdanning i strategi 2030?

I panelet: Finn-Eirik Johansen, forskningsdekan ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, Reidar Schei Jessen UiODoc, Nina Hoel (studiedekan ved Det teologiske fakultet), Maria Utheim (undervisningsleder Institutt for medievitenskap, HF)
Debatten fasiliteres av Bjørn Stensaker (senterleder LINK)

09.45 Veien videre og avrunding. Ved dekan Aud Tønnessen (TF)

OPNA FØRSTE FELLESMØTE: Prorektor Gro Bjørnerud Mo leier arbeidet med Stategi 2030. Her opnar ho det første fellesmøtet om strategien på Realfagsbiblioteket i dag. Arrangør er tankesmia som ser på kopling mellom forsking og utdanning, og som vert leidd av teologidekan Aud Tønnessen. (Foto: Martin Toft) 

 

Emneord: Strategi 2030, Strategisk plan Av Martin Toft
Publisert 11. feb. 2019 07:55 - Sist endra 12. feb. 2019 11:52
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere