Sten R. Ludvigsen blir UV-dekan

Sten R. Ludvigsen blir dekan og Helge I. Strømsø prodekan ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet for perioden 2017 – 2020. Ny studiedekan blir Jon Magne Vestøl.

BLIR DEKAN: Professor Sten R. Ludvigsen overtar dekanvervet etter Berit Karseth ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet fra nyttår.

Foto: Ola Sæther

Professor Sten R. Ludvigsen er valgt til dekan, og professor Helge I. Strømsø er valgt til prodekan ved Det utdanningsvitenskapelige fakultet for perioden 2017 – 2020. Dette kunngjorde valgstyret ved fakultetet i en e-post til ansatte og studenter torsdag. Med seg på laget får de professor Jon Magne Vestøl som studiedekan, melder UV-fakultetet på sine nettsider.

Ledet Ludvigsen-utvalget

Sten R. Ludvigsen  er professor ved Institutt for pedagogikk og har læring og teknologi som sitt spesialfelt, herunder hvordan og hva elever lærer i ulike fag. Han har erfaring som tidligere leder for forskningssenteret Intermedia og for den nasjonale forskerskolen NATED, i tillegg til erfaring som forskergruppeleder. Ludvigsen ledet i 2009-2012 programstyret for evalueringen av Kunnskapsløftet, samt at han har ledet det mye omtalte arbeidet med NOU 2014:7 og NOU 2015:8 om fremtidens skole, går det fram av nettsidene til fakultetet.

Sten R. Ludvigsen vil overta som dekan når Berit Karseth går av ved årsskiftet.

Emneord: Dekanvalg, Universitetspolitikkk
Publisert 19. okt. 2016 11:41 - Sist endra 19. okt. 2016 11:41
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere