375 får høyere lønn

Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 17 1997

375 ansatte har fått høyere lønn i årets lokale lønnsforhandlinger. I tillegg er det 20 som har fått sine stillinger omgjort uten at lønnen er blitt forandret.

AV MARIANNE TøNNESSEN

Seks millioner kroner er fordelt i de lokale forhandlingene, mens kravene var på om lag 35 millioner kroner. Det betyr at bare om lag 25 prosent av dem som søkte, fikk opprykk.

Personalsjef Trond Tveit Selvik forteller at det særlig har vært IT-sektoren, toppstillingene og mellomgruppestillingene - som for eksempel førsteamanuensene - som har vært prioritert i disse forhandlingene.

Det har vært store forskjeller i hvor høye opprykkene har vært. Generelt har de vitenskapelig ansatte fått de største opprykkene. Det var 120 vitenskapelig ansatte og 255 teknisk-vitenskapelig ansatte som har gått opp i lønn i de lokale forhandlingene.

I disse dager sender Organisasjons- og personalavdelingen ut brev til dem som vil få mer penger på lønnskontoen. Lønnsøkningen blir regnet fra 1. august i år, og disse pengene vil komme i desemberlønningen.


Forrige Innhold Neste Uniforum nr. 17 1997
Publisert 13. nov. 1997 13:03 - Sist endra 1. sep. 2014 13:32
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere