Han blir assisterende universitetsdirektør på UiO

Johannes Falk Paulsen (57) blir ny assisterende universitetsdirektør på Universitetet i Oslo. Det bestemte Universitetsstyret i dag. 

Portrett av en mann

NY JOBB: Johannes Falk Paulsen er ansatt som ny assisterende universitetsdirektør ved UiO. 

Foto: Ola Gamst Sæther

Johannes Falk Paulsen  (57) overtar stillingen etter Tove Kristin Karlsen (70) som går av for aldersgrensen etter å ha hatt jobben siden 2006,

Falk Paulsen har en lang karriere fra Universitetet i Oslo der han har vært kontorsjef ved flere institutter, assisterende fakultetsdirektør ved SV-fakultetet, personalsjef ved UiO, assisterende HR-direktør, fungerende direktør ved avdeling for virksomhetsstyring, prosjektdirektør og konstituert fakultetsdirektør ved Odontologisk fakultet, skriver UiO i en sak på nettsiden sin. I tillegg har han blant annet vært programleder for program for administrativ forbedring og digitalisering og digitalt læringsmiljø ved UiO og hatt viktige posisjoner innen digitaliseringsområdet i universitetssektoren.

- Falk Paulsen kjenner universitetet godt, sier universitetsdirektør Arne Benjaminsen. - Han har bred erfaring fra hele organisasjonen og sentrale områder som økonomi, virksomhetsstyring, eiendom, personal og digitalisering. Han har sterk ledererfaring og har i ulike roller vist at han bidrar til å utvikle en effektiv administrasjon som understøtter kjernevirksomheten forskning, utdanning og formidling. Han er svært god til å samarbeide om ulike utviklingsprosesser, og jeg er trygg på at han vil samspille godt både med universitetsledelsen, resten av UiO og med eksterne, sier Benjaminsen.

 

Falk Paulsen er i dag prosjektdirektør i universitetsdirektørens stab og tiltrer etter nærmere avtale, går det fram av saken på UiOs nettsider.

Emneord: Arbeidsforhold, Personalbehandling/politikk
Publisert 11. mai 2022 11:11 - Sist endra 11. mai 2022 11:11
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere