Henrik Asheim vikarierer som kunnskapsminister

I dag begynte Henrik Asheim(H) i sin  ti uker lange jobb som vikar for kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.

DEN NYE VIKAREN:  Henrik Asheim begynte i dag i vikariatet som kunnskapsminister. De neste ti ukene skal Torbjørn Røe Isaksen avvikle foreldrepermisjon.

Foto: TV Høyre

– Etter å ha jobbet med utdanning og forskning på Stortinget i fire år gleder jeg med til å jobbe videre med dette i departementet. Samtidig vet jeg hvor viktig det blir å få til et fortsatt godt samarbeid med Stortinget, sier konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim (H) i en pressemelding.

Torbjørn Røe Isaksen avvikler foreldrepermisjon i 10 uker fra og med 15. september 2017.

Henrik Asheim er 34 år og fra Bærum i Akershus. Han har vært fast representant på Stortinget for Høyre i Akershus siden 2013, og har vært medlem av Kirke-, utdannings- og forskningskomiteen. Asheim var vararepresentant nr 3  fra Akershus i perioden 2009 til 2013.

I en uttalelse sier leder Mats Johansen Beldo i Norsk studentorganisasjon (NSO)  seg svært fornøyd med mannen som skal vikariere som kunnskapsminister. – Vi har fått en virkelig god vikar i stillingen som kunnskapsminister, som vi som vi ser frem til at vil fortsette satsingen på høyere utdanning og studenter,

Emneord: Forskningspolitikk, Universitetspolitikk Av Martin Toft
Publisert 15. sep. 2017 14:55 - Sist endra 15. sep. 2017 14:56
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere