Kurs i bedriftsetablering

Uniforum04-97
­ Vi vil lære forskere å tenke forretningsmessig. Kurstilbudet er ganske unikt, fordi vi har så mye erfaring å øse av her i Forskningsparken, gratis. Et slikt kurs har nok en markedspris på over 5000 kroner.

Det sier prosjektmedarbeider i Forskningsparken, Sven Lunøe Pihl. For første gang holdes det et så omfattende kurs i bedriftsetablering, 21 timer over 7 uker, for studenter og forskere i Forskningsparken. Kurset er gratis, og det er fortsatt fritt fram for interesserte med gode ideer å melde seg. Det er plasser til rundt 20 kursdeltakere.

­ Vi har fått en god respons på tilbudet. Nå vurderer vi dem som har meldt seg på, og velger ut dem med de beste ideene. Foruten forskere og studenter holder vi også døren åpen for administrativt ansatte som jobber med bedriftsetablering, sier Lunøe Pihl.

Flere har meldt seg på, fra forskjellige fagmiljøer. De «vanlige» fagfeltene, som bioteknologi og informatikk, er representert, men også folk fra filosofi, idéhistorie og språkfag er meldt på. Hvilke idéer de har, kan Lunøe Pihl ikke si noe om foreløpig. Nå håper han at kurset viser seg å være en slik suksess at det blir holdt hvert semester.


Uniforum04-97

Publisert 28. feb. 1997 15:24 - Sist endra 1. sep. 2014 13:25
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere