Uniforum

Forsiden Uniforum 02/97
BALLSAL: Kontoret til professor Viggo Hagstrøm på Det juridiske fakultet er rene ballsalen. Han har fylt rommet med antikviteter og kunst fra egen samling. Et fransk speil fra 1836 har en framtredende plass i rommet.


SYSTEMATISK: Ingenting er overlatt til tilfeldighetene på professor Jens Erik Fenstads kontor. Hvert tema har sin bunke. Og når han er ferdig med en sak, kvitter han seg også med papirene til den.

ROTETE: Det formelig flyter over på kontoret til professor Stål Aanderaa. Han trives ikke med det. Men foreløpig har han tapt kampen mot papirhaugene.

PLANTEKJÆR: Et tre av en plante har nærmest tatt over på kontoret til førsteamanuensis Grete Usterud Fenstad. Planten har lagt premissene for møbleringen av rommet.


PERSONLIG: Fotografier, brev, tegninger, avisutklipp og liknende skaper en personlig minnetavle på kontoret til professor Frøydis Hertzberg.

STILSIKKER: Professor Viggo Hagstrøm setter pris på en viss stil. Her bak sitt funkis skrivebord. På veggen en gobelin fra 30-årene laget av Rolf Kongsvold.


Forsiden Uniforum 02/97

Publisert 3. feb. 1997 08:44 - Sist endra 1. sep. 2014 13:23
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere