5 på Åpne dager

ForrigeInnholdNeste Uniforum 16/95

Åpne dager '95

Hva har du lært under Åpne dager?

Marianne Thirud, 2. klasse naturbruk, Ås videregående skole:

­ Vi har lært om fangstmetoder i gamle dager og om hvilke dyr som er fredet. Vi har også fått høre hvordan Zoologisk museum får tak i fredede dyr. De har blant annet isbjørnen som drepte en student på Svalbard, i fryseren.

Runhild Aae Klausen, hovedfagsstudent ved Matematisk institutt:
­ Skal man ha åpne dager, må man gi ut mye mer informasjon til folket. Studentparlamentet i Ølborgen var spennende og hadde potensiale til å bli noe stort, men også i den forbindelse burde informasjonen ha vært mer massiv.

Ketil Danielsen, selvstendig næringsdrivende:
­ Jeg har fått et overblikk over situasjonen i Bosnia. Det ligger en komplisert historie bak, som gjør det vanskelig å finne en enkel løsning på konflikten. Ellers har jeg blitt oppdatert om lover og regler innenfor genteknologi.

Jesper Wold Andresen, 4. klasse Nordtvet skole:
­ Jeg har lært at hvis man setter to forskjellige ledninger bort på et batteri; da blir det sånn at propellen går rundt. Jeg har også sett at man kan forandre farge på vann, når man har tørris oppi.

Rikke Grøstad, førskoleassistent.
­ Jeg skal studere marinbiologi og har fått litt mer svar på hva det er. Vi har også funnet ut at universitetet er veldig stort, og at det er utrolig vanskelig å finne fram her.


ForrigeInnholdNeste Uniforum 16/95
Publisert 24. jan. 1996 21:12 - Sist endra 1. sep. 2014 13:05
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere