UiO-rektor Svein Stølen slår tilbake kritikk fra Uniforum-redaktør

– At beslutningen ikke er «forankret i de styrende organer ved UiO», som Toft skriver, kjenner jeg meg ikke igjen i, svarer rektor Svein Stølen på kritikken fra Uniforum-redaktør Martin Toft. Han har kritisert framgangsmåten som ble brukt da det ble bevilget ekstra penger til OsloMets avis Khrono.

KJENNER SEG IKKE IGJEN: – At beslutningen ikke er «forankret i de styrende organer ved UiO», som Toft skriver, kjenner jeg meg ikke igjen i, svarer rektor Svein Stølen på kritikken fra Uniforum-redaktør Martin Toft.

Foto: Ola Sæther

– Vi har drøftet ønsket om Khrono-tilknytning med dekanene, og vi har hatt dette som orienteringssak i universitetsstyret. Vi har fått tydelige og positive tilbakemeldinger. Det endrede medielandskapet var vi innom da jeg møtte Uniforums styre og redaksjon tidligere i høst uten at vi da hadde tatt stilling til hvordan vi skulle forholde oss til dette. Vi orienterte redaktør og ansatte før saken ble offentlig kjent. Det skriver UiO-rektor Svein Stølen i et svar der han imøtegår kritikken fra Uniforum-redaktør Martin Toft.

Emneord: Media, Universitetspolitikk
Publisert 13. sep. 2018 17:16 - Sist endra 13. sep. 2018 17:16
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere