Stenger museumsbygning på Tøyen midlertidig

En museumsbygning i Botanisk hage

STENGER MIDLERTIDIG: Robert Collets hus ved Naturhistorisk museum på Tøyen stenger midlertidig fra i dag og frem til 1. mars. Grunnen er  innstallering av ekstra brannsikringstiltak. (Arkivfoto)

Foto: Ola Sæther

Eiendomsavdelingen ved Universitetet i Oslo har i samråd med Naturhistorisk museum besluttet å stenge Robert Colletts hus (Zoologibygningen)  for publikum fra torsdag 9. desember til 1. mars 2022. Botanisk hage, Klimahuset, museumsbutikken og andre publikumsfasiliteter vil holde åpent for publikum som vanlig.

Bygningen stenges fordi det er behov for å sette inn ekstra brannsikringstiltak i museets samlinger som oppbevares i bygningen. Det skal monteres nytt deteksjonsanlegg og nytt elektrisk utstyr.

– Vi beklager dette for publikum, men det passet best å utføre tiltakene i denne perioden som det er færre som besøker museet, sier John Skogen, direktør i Eiendomsavdelingen i en melding på UiOs nettsider. 

Robert Colletts hus huser museets zoologiske utstillinger ved Naturhistorisk museum, samt kontorer og magasiner for samlingen.

Emneord: Naturhistorisk museum
Publisert 9. des. 2021 10:16 - Sist endra 9. des. 2021 10:16
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere