Kristin Wallevik er ny direktør for forskningsselskapet NORCE

Portrett av en kvinne ute

DIREKTØRJOBB: Kristin Wallevik (55) går fra dekanjobb ved Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder til direktørstillingen i forskningsselskapet NORCE. 

Foto: Privat

Kristin Wallevik (55) har fått jobben som ny direktør ved forskningsselskapet NORCE med hovedsete i Bergen. Hun er i dag dekan på Handelshøyskolen ved Universitetet i Agder og har en Ph.d. i International Management fra Copenhagen Business School og en MBA i International Management fra The Monterey Institute of International Studies (USA).

– Et enstemmig styre har besluttet å ansette Wallevik. Hun har solide lederegenskaper, lang erfaring fra både akademia og næringslivet, er foroverlent og topp motivert, sier NORCE sin styreleder Tore Ulstein i en pressemelding fra NORCE.  

– Styret er svært fornøyd med å få en så godt kvalifisert person som Kristin Wallevik med på laget, og gleder seg til å samarbeide med henne, sier Ulstein. Kristin Wallevik med bosted Kristiansand, har vært administrerende direktør og nestleder i Agderforskning, et av instituttene som i dag er en del av NORCE.

 

Emneord: Arbeidsforhold, Forskning
Publisert 24. mars 2021 11:30 - Sist endra 6. apr. 2021 17:37
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere