Malcolm Langford fikk pris fra studentene

En mann står mellom to universitetsbygninger i Oslo sentrum

FIKK PRIS FRA STUDENTENE: Jussprofessor Malcolm Langford er tildelt Studentparlamentets utdanningspris for 2020. (Arkvifoto)

Foto: Ola Sæther

Jussprofessor Malcolm Langford er tildelt Studentparlamentets undervisningspris, melder Det juridiske fakultet. I begrunnelsen for prisen sies det: "Komiteen har landet på én prisvinner som har markert seg innenfor utdanningsfeltet i lang tid, som fortsetter å være nyskapende, og som har vært en særlig viktig bidragsyter i møtet med digital undervisning under koronapandemien."– Det er fantastisk å få en utdanningspris fra studentene selv. Det er selvsagt stor stas for meg personlig, men viser at det er blitt lagt merke til at vi setter studenten i sentrum når vi jobber med å utvikle fremtidens jusstudium, sier  Malcolm Langford.Også jussdekan Ragnhild Hennum synes dette er stor stas.

– Vi gleder oss over at Malcolm Langford er tildelt Studentparlamentets undervisningspris for sin innsats for å utvikle undervisningen ved fakultetet. Dette er første gang en lærer ved vårt fakultetet mottar prisen, og på vegne av fakultetet gratulerer jeg Malcolm med prisen, sier hun.Prisen deles ut digitalt 11. juni. Under UiOs årfest i fjor, ble Malcolm Langford tildelt UiOs utdanningspris.

 

Emneord: Priser, Jus, Det juridiske fakultet
Publisert 10. juni 2020 16:11 - Sist endra 10. juni 2020 16:15
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere