UiO tilbyr nettkurs om massemigrasjon og menneskerettigheter

GLAD: Direktør Inga Bostad ved Norsk senter for menneskerettigheter er glad for at senteret kan tilby sitt første nettkurs (MOOC) om massemigrasjon og menneskerettigheter.

Foto: Ola Sæther

Norsk senter for menneskerettigheter ved Universitetet i Oslo tilbyr nå et engelskspråklig nettkurs om massemigrasjon og menneskerettigheter til alle som er interessert. 

– Vi er svært glade og stolte over å kunne presentere denne MOOCen, (Massive Online Open Course) den første i SMR-regi, og en av de aller første også i UiO-regi. 

Dette sier initiativtaker, SMR-direktør Inga Bostad  i en kommentar på senterets nettsider. Hun mobiliserte det verdensomspennende forskernettverket Association of Human Rights Institutes – AHRI – som medvirket til at flere av verdens ledende migrasjons- og folkerettsforskere deltar.

UiO sentralt og juridisk fakultet bidrar med vesentlig støtte, og SMR har engasjert Ingvill Plesner, mangeårig forsker ved SMR som nå er tilknyttet Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter, til å utarbeide kurset, finne engasjere forelesere og forestå selve produksjonen.

Les mer om kurset Mass Migration and Human Rights

 

Emneord: Juss, Menneskerettar, Studietilbud
Publisert 8. sep. 2017 11:13 - Sist endra 8. sep. 2017 11:14
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere