Tøffe tak

Innhold i Uniforum nr. 10 1997


Tøffe tak og tette taklinger. Men mest moro. I år ble universitetslekene arrangert i Oslo, og UiOs egne atleter sørget for å vinne vandrepokalen.

Av Marianne Tønnessen og Kirsten Faustino (foto)

- Når man har muligheten til å ta medalje, kan det gå hardt for seg. Men på banketten etterpå var det ingen sure miner, sier leder for Universitetets bedriftsidrettslag (UNIBIL), Arnt Sommerlund. Han har selv fått seg en blåveis på fotballbanen, men mener at faren for heteslag var større enn faren for store skader.

Været var nemlig på sitt sommerligste, og de 140 universitetsansatte som deltok på Universitetslekene 6. og 7. juni kunne konkurrere i 13 forskjellige idrettsgrener. Alle øvelsene bortsett fra skyting og bowling, ble lagt til Domus Athletica. Dermed var det lettere å følge med på og delta i flere av idrettsgrenene.

- En av deltakerne fra Trondheim var med på både terrengløp, fotball, badminton, håndball og stafett. Beina hans var som to tømmerstokker etterpå, forteller Sommerlund.

Deltakerne kom fra både Trondheim, Bergen og Oslo.

- Bergenserne hadde en brei tropp med mange stipendiater. Trønderne hadde høyest pondusfaktor, men en suveren innsatsvilje, sier han.

Likevel var det altså atletene fra Universitetet i Oslo som vant vandrepokalen, med seier i åtte av 13 øvelser.

BANDASJE: Sekretær i UNIBIL, Knut Semb, bandasjerer en fotballspiller fra NTNU.

BADMINTON: Iherdig bergensk badmintonspiller.

BERGENSKE SPIONER: De gule fotballspillerne fra Bergen følger med på kampen mellom Trondheim og Oslo.

BLÅVEISGUTT: Leder i UNIBIL, Arnt Sommerlund, er godt fornøyd med lekene selv om han pådro seg en blåveis på fotballbanen.


Innhold i Uniforum nr. 10 1997

Publisert 12. juni 1997 20:17 - Sist endra 1. sep. 2014 13:28
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere