Web Internett

Uniforum Nr. 8 1997


Nytt UB og UV web

Fredag 9. mai lag Kong Harald ned grunnsteinen for det nye Universitetsbiblioteket (UB). Hvis du ikke hadde muligheten til å overvære begivenheten, kan du lese om det og se bildene på websiden om nye UB. Nå er også Det utdanningsvitenskapelige fakultet (UV) på nett med egne websider.

Nye UB

IT-seksjonen på UB har opprettet egne websider for det nye biblioteksbygget, som får navnet Georg Sverdrups hus. Websidene er ment å bli fortløpende oppdaterte med siste nytt om byggeprosessen. Blant annet vil nye bilder fra byggetomten vil bli presentert jevnlig. Les også fakta om det omlag 30 000 kvadratmeter store bygget og se på etasjeplanene. Webadressen er:

http://www.ub.uio.no/ubit/humsam

UV er med!

Nå har også UV-fakultetet lagt ut hjemmesider på universitetets web. Fra og med 7. mai har UiOs yngste fakultet vært på web. Dermed er alle åtte fakulteter på nett.

Under UVs websider finner du også hjemmesidene til fakultetets tre institutter: Institutt for lærerutdanning og skoleutvikling, Institutt for spesialpedagogikk og Pedagogisk forskningsinstitutt. Les mer om UV på:

http://www.uv.uio.no/

Spennende fysikk-lenker

Gruppen for eksperimentell partikkelfysikk, Fysisk Institutt, arbeider med problemstillinger som ikke alltid er like lett tilgjengelige for menigmann. De har i den senere tid gjort en liten innsats for å samle linker til populære og pedagogiske bidrag om faget, både utenlandske og egenproduserte. Populariseringsnivået varierer fra det helt det populære til det mer «semi-populære». Slå opp på webadressen:

http://www.fys.uio.no/epf/poppedpartphys.html

Av Arnt Sommerlund


Uniforum Nr. 8 1997

Publisert 15. mai 1997 20:37 - Sist endra 1. sep. 2014 13:27
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere