Foreløpig ingen permanent løsning

Uniforum 18/96

Parkavdelingen:

Teknisk direktør Tore Christoffersen kan ikke love de ansatte i Parkavdelingen nye permanente lokaler med det første. Men at Uniforum i forrige nummer skrev at de er på «evig flyttefot», synes han er drøy kost.

­ De har jo faktisk bare flyttet én gang, sier han.

AV GRO LIEN GARBO De ansatte i Parkavdelingen luftet i forrige nummer av Uniforum sin frustrasjon over uavklarte «boforhold». De hadde blitt lovet Duehaugveien, men nå er de midlertidig plassert i Idrettsbygningen.

Christoffersen understreker at ledelsen i Teknisk avdeling var i god tro da de forsikret de ansatte i Parkavdelingen om at det kom til å gå i orden med flyttingen fra brakketilværelsen til Duehaugveien.

­ Vi hadde fått grønt lys om flytting fra bydelsutvalget. At en saksbehandler i Plan- og bygningsetaten skulle sette foten ned, kom fullstendig overraskende på oss, forteller Christoffersen, som nå vil anke avgjørelsen.

Han er ikke enig i kritikken fra de ansatte i Parkavdelingen, med tillitsvalgt Susanne Lehne i spissen, om at informasjonen fra ledelsen har vært for dårlig At de klager over å måtte være midlertidig i Idrettsbygningen, har han heller ingen forståelse for.

ALDRI HATT DET Så BRA

­ Dette personalet har ikke en fast arbeidsplass. Det de trenger er garderobe, spise- og hvilerom. De har for eksempel ikke hyllemetervis av bøker som skal flyttes, sier Christoffersen. Ifølge ham har de ansatte i Parkavdelingen aldri hatt det så bra som nå.

­ Dem det er synd på, er studentorganisasjonene som skulle ha brukt lokalene i Idrettsbygningen til studentrettede tiltak. Det er dem som har fått et problem, sier han.

Christoffersen synes heller ikke det er et problem at de ansatte i Parkavdelingen må «gå litt» for å hente utstyr. Likevel skal en del av utstyret nå flyttes til Idrettsbygningen.

Christoffersen synes at frustrasjonene til de ansatte i Parkavdelingens har fått ufortjent mye oppmerksomhet.

­ Den gode nyheten var jo at byggearbeidet for det nye Universitetsbiblioteket startet på fastsatt dato. Det er jeg litt stolt av, sier han.


Uniforum 18/96

Publisert 12. des. 1996 17:09 - Sist endra 1. sep. 2014 13:21
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere