På nett med arbeidsmiljø

Web Internett

Kan jeg få støtte til databriller? Hva gjør jeg hvis det brenner? Hvordan kan jeg få hjelp til helseproblemer? Dette og mer til får du svar på ved å lese websidene til HMS-avdelingen (helse, miljø og sikkerhet).

Alle vi ansatte er opptatt av hvordan vi har det på vår egne arbeidsplass. Helse,- miljø- og sikkerhetsavdelingen (HMS) skal bistå på alle plan for å få til et godt arbeidsmiljø. Når gjør HMS det på web også - i tillegg til å jobbe direkte overfor ledere, verneombud og ansatte. HMS sine websider inneholder rikholdig informasjon om både adresser og tjenester. I tillegg vil du finne lover og forskrifter via disse websidene. Sjekk ut webadressen:

http://www.uio.no/www-adm/hmsavd/hms-side/hms.htm

No kjem Studieavdelinga

No er Studieavdelinga (SA) å finne på UiOs web. Førebels den einaste avdelinga med ei heimeside på nynorsk. Her finn du adressar og lenker til studieinformasjon ved universitetet. Lenka opp mot SA er og seksjonane: Kurssekretariatet og Seksjon for fjernundervisning. Veit du at Kurssekretariatet tilbyr norskkurs - i tre variantar? Da bør du sjå om websidene deira er eit besøk verdt på webadressane:

Studieavdelinga:

http://www.uio.no/www-adm/studavd/

Kurssekretariatets språkkurs:

http://www.uio.no/www-adm/studavd/kurssekr/spraakkurs.htm

Presten i cyberspace

Ingen misjonsmark skal være upløyd for Studentpresten, som nå også er å finne med egne websider på Internett - cyberspace. På websidene kan du blant annet finne ut når messene er, hvordan delta i studentmenigheten og når prestekontoret er åpent. Studentpresten og studentmenigheten er en del av Den norske kirke. Universitetet i Oslo stiller med lokaler. Studentprestens sider finner du på webadressen:

http://tassen.uio.no/studentprest/

Har Gud humor? Finn ut om det og mer til på følgende webside:

http://tassen.uio.no/studentprest/forum.html

Av Arnt Sommerlund

Publisert 2. des. 1996 14:33 - Sist endra 1. sep. 2014 13:20
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere