­ Hvor skal vi bo?

Uniforum 17/96
VANNLØST OG PLANLØST: Parkavdelingens rundt 13 ansatte har arbeidet under svært kummerlige forhold de siste 14 dagene. Her fra v. Jon Jonsen, Susanne Lehne, Lajla Lieng og Jon Solberg i de gamle brakkene etter at vannet og telefonen var slått av. (Foto: Kirsten Faustino)

­ Det var et ekorn som holdt til i de gamle brakkene våre og som nå springer forvirret omkring. Slik føler vi oss også, sier Susanne Lehne, verneombud og tillitsvalgt for Parkavdelingen.

AV MARIT SCHULSTOK

Universitetets parkavdeling har ikke hatt noe fast tilholdssted siden brakkene deres ble revet for å gjøre plass til det nye UB-bygget. Tirsdag fikk de beskjed om at bystyret har gått imot at de skulle få flytte inn det lovede tilholdsstedet i Duehaugsveien. For tiden er de plassert i altfor trange lokaler i Idrettsbygningen, uten å vite hvor de skal gjøre av seg.

- Teknisk avdeling har lovet oss en løsning innen tre uker, men vi vet ikke hva vi skal tro om det vi hører fra den kanten. Nå aner vi ingenting om hva som vil skje med oss, sier Lehne.

BYSTYRET SA NEI

Problemene tårnet seg opp for en tre ukers tid siden. Da ble først dusjene fjernet fra brakkene for at de skulle plasseres i det nye tilholdsstedet i Duehaugsveien. Samme dag kom det kontrabeskjed om at de ikke kunne flytte inn der likevel med en gang. Naboene klaget fordi de ikke ønsket bruksendring av huset siden det ligger i et boligstrøk. Parkavdelingen fikk så medhold i bydelsutvalget, og mesteparten av utstyret deres ble flyttet inn i Duehaugsveien. Men etter at bystyret ganske overraskende sa nei tirsdag, er det ingen som vet hva som skal gjøres med de rundt 13 ansatte i Parkavdelingen.

DÅRLIG KOMMUNIKASJON

- Teknisk avdeling er ikke skyld i alle problemene våre, men vi har savnet riktig informasjon og kommunikasjon underveis. De har hele tiden fortalt oss at alt vil ordne seg. Nå må vi bruke altfor mye tid på å springe mellom lageret og maskinparken i Duehaugsveien og kontorene og garderoben i Idrettsbygningen, sier Lehne.

Helt tilfeldig var det ledig plass i Idrettsbygningen, slik at Parkavdelingen hadde et sted å flytte inn i mens brakkene deres ble revet.

- Da to ansatte måtte på jobb i helga på grunn av all snøen, utløste de alarmen i Idrettsbygningen. Vi var ikke blitt informert om at det var alarm i bygningen. Det sier noe om den «fantastiske» kommunikasjonen.

Ledelsen ved Teknisk avdeling var ikke tilgjengelig for kommentar før Uniforum gikk i trykken tirsdag.

Publisert 2. des. 1996 14:33 - Sist endra 1. sep. 2014 13:20
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere