Nye UB i Web

Uniforum 16/96

Web Internett

23. oktober ble det første spadestikket tatt for byggingen av det nye Universitetsbiblioteket (UB) på Blindern. Men man behøver ikke å vente til våren 1999 for å se hvordan det nye UB vil å se ut. Ta en titt på nye UBs websider.

Det nye UB bygges sentralt på Blindern mellom Biologibygningen, Blindernveien, Sophus Lies auditorium og Akademika. Bygget er kostnadsberegnet til omlag 400 millioner kroner og vil bli 120 meter langt og 55 meter bredt. Bygget er ment å bli et av de mest moderne bibliotek i Europa.

Et bilde av modellen av den nye bygget er lagt ut i web på:

http://www.ub.uio.no/ubo/nyttub/NyttUBbygg.html

Mer generell informasjon om prosjektet finnes på nye UBs hjemmesider:

http://www.ub.uio.no/ubo/generelt/nyttubinfo.html

Arkivvettregler

Universitetets web kan etter hvert tilby mange tjenester og mye informasjon som er nyttig hjelp i den daglige administrasjonen av UiOs virksomhet. En av de siste tilskuddene her er «Arkivvettreglene», som Hovedarkivet har lagt ut fra sine web-sider på:

http://www.uio.no/www-adm/hovedarkiv/arkivvett.html

NB!

Vi beklager at enkelte av lenkene (linkene el. pekerne) vi oppgir i webspalten av og til får en ekstra bindestrek som ikke skal være der. Det skyldes at programmet som lager Uniforum automatisk legger inn orddeling med linjeskift for å brekke om linjene. Skulle den oppgitte lenken ikke fungere, prøv å sløyfe bindestreken.

TIPS OSS!

Har du lyst å vise frem hva du har gjort på web, enten det er av offisiell eller private karakter? Tips gjerne Uniforums redaksjon dersom du tror andre kan ha nytte av å ta en titt på dine websider. En forutsetningen for å få omtale i denne spalte er imidlertid at sidene dine ligger på en webserver ved UiO.

Tips med webadresse (URL) og en kort omtale av hva som er bak lenken kan sendes per e-post til:

uniforum@admin.uio.no

Av Arnt Sommerlund


Uniforum 16/96

Publisert 5. nov. 1996 22:46 - Sist endra 1. sep. 2014 13:20
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere