Universitetets årsfest

Uniforum 12/96
At H.M. Kong Harald var tilstede, kastet en spesiell glands over Universitetet i Oslos fødselsdag 2. september. Aulaen var fullstappet av mennesker som ville være med på det ritualet universitetets årsfest er. For mange universitetsansatte og venner av universitetet er denne markeringen den ene anledningen man har i året til å se så mange mennesker med tilknytning til Universitetet i Oslo samlet - på tvers av fag og fakulteter.

H.M. Kong Harald lyttet seg sammen med det ivrige publikum blant annet gjennom rektor Lucy Smiths tale, professor Trond Berg Eriksens populærvitenskapelige forelesning og leder av Studentparlamentet Synne Hedlos hilsen fra studentene. (Foto: Kirsten Faustino)

Om kvelden var det fest for de ansatte ved universitetet i Konsertjuset med blant annet bespisning, dans og anne underholdning. (Foto: Gro Lien Garbo)

Tor Enger fra Fysisk institutt følte seg i smørøyet da han i anledning av sine 50 år ved universitetet ble gjort ekstra stats på Konserthusets scene av trekløveret Lill-Babs, Siw Malmquist og Ann-Louise Hansson. (Foto: Gro Lien Garbo)


Uniforum 12/96

Publisert 8. okt. 1996 10:10 - Sist endra 13. mai 2019 14:01
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere