«Siste nytt» - fra deg også!

Innhold Uniforum 08/96

WEB INTERNETT

Ergrer du deg over at (nesten) ingen besøker din beste side i World Wide Web (WWW)? Eller vet du om en WWW-side som er nyttig for andre også? «Siste nytt i informasjonssystemet» kan være reklamen du behøver.

WWW-siden «Siste nytt i informasjonssystemet» er ment å inneholde tips om nye tjenester i universitetets WWW-system. Siden vedlikeholdes av den sentrale webmaster-funksjonen. Tips om nye WWW-tjenester kan sendes med e-post til:

webmaster@uio.no

Det er en fordel om tipsene er skrevet (kort og) ferdig på WWW-format (HTML-kode), slik at vi bare kan legge tipsene direkte inn i systemet. Du kan selvfølgelig også lese hva andre har lagt inn som siste nytt. Sjekk ut:

http://www.uio.no/Struktur/sistenytt.html

Bilder av Nansen

Er du fascinert av Fridtjof Nansens liv og levned? Universitetsbiblioteket i Oslo tilbyr som en nasjonal bibliotekstjeneste en egen bildedatabase over vår verdenskjente landsmann. Basen er selvfølgelig søkbar i WWW. Prøv adresse:

http://www2.nbo.uio.no/html/nansen/nansen.html

Eller via Universitetsbibliotekets hjemmeside, der du kan finne en rekke andre kataloger og oppslagsverk:

http://www.ub.uio.no/

Lage CD-rom

Universitetets senter for informasjonsteknologi (USIT) tilbyr brenning av CD-rom-plater. Har din avdelingen behov for å få lagret gamle og/eller nye ting på CD-rom, kan du får informasjon om dette ved å fylle ut bestillingsskjema via WWW. Det er plass til 650 megabyte på hver plate. Avdelingen din vil bli internfakturert med 100 kroner per CD-rom. Les mer om denne tjenesten på:

http://www.uio.no/usit/mac/cdrombestilling.html

Spørsmål om brenning av CD-rom sendes med e-post til:

opr@usit.uio.no

Tips gjerne vår redaksjon om interessante eller kuriøse WWW-sider ved universitetet via e-post:

uniforum@admin.uio.no

Arnt Sommerlund


Innhold Uniforum 08/96

Publisert 5. juni 1996 08:34 - Sist endra 1. sep. 2014 13:15
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere